Hyökkääjä Niklas Appelgren jatkaa Kouvolassa koko alkavan Mestis-kauden, kertoo seuratiedote. Lisäksi oranssimusta organisaatio vahvistuu puolustaja Lassi Raitasella.

KooKoohon täksi kaudeksi palaneen hyökkääjä Appelgrenin sopimuksessa ollut koeaika tuotti tulosta: 24-vuotias pelimies jatkaa Kouvolassa koko Mestis-kauden 2014-15.

Appelgren on KooKoo-kasvatti, joka pelasi viime kaudella Imatran Ketterässä Suomi-sarjaa tehden 38 ottelussa 22+24 tehopistettä. Miehellä on aiempaa Mestis-kokemusta KooKoon väreistä kausilta 2010-2013, jolloin Appelgren pelasi oranssimustissa 59 runkosarja- ja seitsemän pudotuspeliottelua.

Hyökkääjä on tehnyt viidessä harjoitusottelussa tehot 2+1.

– Appelgren on tehnyt vahvan paluun meidän hyökkääjistöön Imatralla vietetyn kauden jälkeen. Niklas on viime kaudella saadun peliajan ja vastuun myötä selvästi kokonaisvaltaisempi pelaaja, kertoo KooKoon urheilutoimenjohtaja Jarno Kultanen.

– Testitulosten mukaan mies on harjoitellut kesällä kovaa omatoimisesti, ja harjoitusotteluiden positiiviset otteet vakuuttivat valmennuksen.

KooKoo vahvistuu myös puolustaja Lassi Raitasella, 20. Pakki on luutinut kolme viimeistä kautta HIFK:n junioriorganisaatiossa B- ja A-nuorten SM-sarjoissa. Viime kaudella Raitanen teki A-nuorten SM-sarjassa runkosarjassa 43 ottelussa 5+13 tehopistettä ja pudotuspeleissä viidessä ottelussa pisteet 1+4.

– Raitanen halusi tulla KooKoohon kehittymään, ja liittyy ensisijaisesti A-nuorten joukkueeseen. Lassi pelasi viime kaudella A-nuorten SM-sarjassa vahvan kauden ja ottaa nyt Kouvolassa uuden haasteen vastaan. Hän on tarvittaessa valmis liittymään myös edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen, Kultanen kertoo.

Puolustaja on toisen polven KooKoo-peluri, sillä Lassin isä Tomi Raitanen pelasi KooKoossa Liigaa ja I-divisioonaa 1980-90-lukujen taitteessa.