Roman Rotenberg ja SKA Pietari tuovat maailmankuulun shownsa Hartwall Arenaan.

Hyväntekeväisyysottelu SKA Pietari-Jokerit, sunnuntaina 31. elokuuta kello 17.

Jääkiekkofaneja hemmotellaan toden teolla sunnuntaina 31. elokuuta kello 17 alkaen, kun Euroopan mahtiseura, Ilja Kovaltshukin tähdittämä SKA Pietari kohtaa Jokerit uusitussa Hartwall Arenassa.

Kysymyksessä on Jokerien KHL-joukkueen ensimmäinen esiintyminen kotiareenallaan. Ottelu huipentaa Pietarissa ja Helsingissä 28.-31. elokuuta pelattavan Nikolai Putshkovin muistoturnauksen ja on samalla molemmille joukkueille KHL-kauden 2014-15 kenraaliharjoitus.

Ottelun kotijoukkueena toimii Kovaltshukin kipparoima SKA Pietari, joka tuo maailmankuulun shownsa cheerleader-tyttöineen ja tiskijukkineen Hartwall Arenaan. SKA Pietarin varapuheenjohtaja Roman Rotenberg korostaa, että kysymyksessä on hyväntekeväisyysottelu.

– Tämä on todella tärkeä ottelu sekä SKA:lle, Jokereille että Hartwall Arenalle. Toivomme paikalle runsaasti kiekkofaneja, sillä ottelun tuotto ohjataan Finnish Flash ry:lle, joka on saanut nimensä Teemu Selänteen mukaan ja tukee nuoriso-, nais- ja vammaisurheilua, Rotenberg sanoo.

– Haluamme tarjota Jokerien ja SKA:n faneille hienon tapahtuman, joka antaa hyvän lähtölaukauksen tulevalle KHL-kaudelle, Rotenberg jatkaa.

SKA Pietarin ottelutapahtumat ovat todella viihdyttäviä ja lyövät tunnelmassa mitattuna monet NHL-joukkueet. Kun tähän yhdistetään teknisesti uudistunut Hartwall Arena, luvassa on todella mielenkiintoinen tapahtuma.

”Tämä on hyvä ensimmäinen askel kohti sitä”

– Tavoitteemme on luoda Hartwall Arenasta yksi maailman viihdyttävimmistä halleista. Tämä on hyvä ensimmäinen askel kohti sitä, Hartwall Arenan omistavan Arena Eventsin hallituksen puheenjohtaja Rotenberg sanoo.

Ossi Väänäsen Leijonat löi sensaatiomaisesti Ilja Kovaltshukin Venäjän Sotshin olympiakisojen puolivälieräottelussa viime helmikuussa. Kumpi voittaa tällä kertaa, Ossi vai Ilja? Miten käy valmentajavelhojen Erkka Westerlundin ja Vjatsheslav Bykovin kädenväännössä? Kumpi joukkue ottaa yliotteen toisesta ennen KHL-kauden alkua?

– Jokerien tulo liigaan on mahtava juttu KHL:lle. Jari Kurri on koonnut heille todella hyvän joukkueen. Tämä on historiallinen ensimmäinen paikallisottelu SKA:n ja Jokerien välillä, ja uskon, että kohtaamme vielä keväällä playoffseissa, Kovaltshuk hehkuttaa.

Ottelun lipunmyynti alkaa keskiviikkona 20. elokuuta 2014 kello 9.00. Lasten (7-16-vuotiaat) lippu maksaa 5 euroa ja aikuisten 10 euroa. Liput myy Lippupiste.

– Nopeat syövät hitaat eli kannattaa ostaa liput ajoissa. Täytämme areenan ostojärjestyksessä parhailta paikoilta alkaen, Rotenberg sanoo.