Se on täysin mahdollista, että KHL pyörähtäisi vuoden päästä käyntiin jo elokuussa eikä syyskuuussa, kuten alkavalla kaudella.

Jokerien KHL-kausi 2015-16 saattaa käynnistyä jo elokuun lopussa, jos KHL:ssä siirrytään 66 pelin runkosarjaan. Tänä vuonna KHL:ssä kokeillaan ottelujen pelaamista myös Karjala-turnauksen aikana, mitä ei ole aiemmin tehty. Mikäli tämä kokeilu onnistuu, niin ottelujen kasvattamiselle ei liene esteitä.

KHL:n presidentti Aleksandr Medvedev kertoi liigan aikeista Itar Tassille. Tulevana kautena KHL:ssä pelataan 60 runkosarjaottelua, kun taas viime kaudella tahkottiin 54 per joukkue. Ottelumäärää halutaan lisätä sekä taloudellisten että urheilullisten intressien takia.

Seurat tienaisivat enemmän rahaa 66 mittelön runkosarjassa. Niin ikään elokuun lopun harjoitusottelut vaihtuisivat liigapeleihin, joissa olisi jo tosi kyseessä. Tällä harjoituskaudella ainakin joissakin KHL-seuroissa on näkynyt tavallista enemmän loukkaantumisia, kun seurat pelaavat lyhyen ajan sisään liian paljon ja liian tiheään pelejä miniturnauksissaan. Pelaajien palautuminen ei ole onnistunut, mikä on näkynyt myös urheilullisessa mielessä jääkiekkokaukalossa.