Säätö KHL:n pelisysteemistä jatkuu sarjan kulisseissa.

Metallurg Magnitogorskin varapresidentti Gennadi Velitshkin paljasti aiemmin tällä viikolla R-Sportille, että KHL:n runkosarja pelattaisiin sittenkin kaksinkertaisena sarjana.

Tämä olisi ollut täyskäännös alkuperäisestä suunnitelmasta, jonka mukaan merkittävä osa otteluista pelattaisiin divisioonien ja konferenssien sisällä eli keskimäärin huomattavasti lyhyemmillä pelimatkoilla kuin kaksinkertaisessa sarjassa.

No, nyt on saatu aikaan vielä täyskäännöksen täyskäännös – eli edessä on paluu alkuperäiseen pelisuunnitelmaan. Jokerit kertoi asiasta tänään kotisivuillaan.

Jokerit on sijoitettu Bobrov-divisioonaan, jossa se pelaa 24 runkosarjaottelua. Divisioonan muut joukkueet ovat Moskovan Atlant, Dinamo Minsk, Dinamo Riika, zagrebilainen Medvescak, Pietarin SKA sekä Slovan Bratislava.

Sibirin GM Kirill Fastovski kertoi R-Sportille, että joidenkin KHL-joukkueiden hallien pelipäivät oli jo lyöty lukkoon ensi kauden osalta, eikä ottelupäivien muuttaminen kaksinkertaiseen sarjaan ollut siksi enää mahdollista.

KHL:n on tarkoitus tiedottaa ensi kauden otteluohjelmasta lähipäivinä.