Toronto Maple Leafsin maalivahtia James Reimeriä on huhuttu kevään ja kesän ajan Torontosta muualle. Viime viikolla Reimer kuitenkin sai Maple Leafsiltä kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Se ei kuitenkaan hillinnyt siirtohuhuja, vaan pikemminkin päin vastoin, sillä useat lähteet ovat sitä mieltä, että Reimer on nyt Torontolle helpompi treidata pois, kun hänellä on kaksivuotinen sopimus. Reimeristä tulee sopimuksen päätyttyä rajoittamaton vapaa agentti.

– Kaksivuotinen sopimus hyvällä palkkalukemalla ja se, että hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti sopimuksen päätyttyä tekevät Reimeristä Maple Leafsille helpomman kaupattavan, kun maalivahtimarkkinat aukeavat NHL:ssä, thestar.comin toimittaja Kevin McGran kirjoitti Reimerin tilanteesta.

– 2 vuotta James Reimeriä, vai onko? Kaksivuotinen sopimus tekee hänestä helpomman treidattavan, kirjoitti Twitterissä puolestaan Sportsnetin kiekkotoimittaja Josh Rimer.

Maple Leafsin seurapomo Dave Nonis kuitenkin vakuuttaa, että kaksivuotinen sopimus antaa Reimerillä turvaa tulevaisuudesta.

– Sopimus antaa Jamesille turvaa ja osoittaa, että uskomme yhä hänen pystyvän parantamaan otteitaan. Jamesin sopimus myös vahvistaa maalivahtiosastoamme, Nonis sanoi thestar.comin mukaan.

26-vuotias Reimer pelasi viime kaudella 36 runkosarjaottelussa ja torjui torjuntaprosentilla 91,1%.