Chicago Blackhawksin vuoden 2010 varaustilaisuuden 24. vuorolla varaama Kevin Hayes on vielä ilman sopimusta. Chicagolla on ollut vaikeuksia saada sopimusta tehtyä Hayesin kanssa, josta kertoo myös se, ettei lupaava hyökkääjä ole NBC Sportsin mukaan osallistunut yhdellekään Chicagon kehitysleirille vuosien 2010-14 välillä.

New York Postin mukaan New York Rangers on kiinnostunut hankkimaan 22-vuotiaan lupauksen, jos Blackhawks ei onnistu tekemään sopimusta Hayesin kanssa 15.8. mennessä. Sillä elokuun 15. päivän jälkeen Hayesista tulee vapaa agentti ja hän on sen jälkeen vapaa valitsemaan seuransa.

Chicago saisi Hayesista korvauksena 54. varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen, jos hyökkääjä päättäisi olla tekemättä sopimusta Chicagon kanssa.

Hayesin veli, Jimmy Hayes, kaupattiin viime kauden aikana Chicagosta Floridaan. Jimmyn kohdalla siirto Chicagosta Floridaan oli onnistunut, sillä Jimmy pääsi pelaamaan Floridassa säännöllisesti ja tehtaili viime kauden aikana Panthers-paidassa 18 pistettä 53 pelissä.

Kevinin pelaaja-agentti Robert Murray on sanonut, että Boston Collegen tähtihyökkääjän sopimusongelmat eivät liity Jimmyn kohtaloon tulla treidatuksi Chicagosta pois.