Michael Del Zotto siirtyi viime kauden aikana sitkeiden huhujen jälkeen pois New York Rangersista, kun Nashville Predators innostui hankkimaan puolustajan kokoonpanoonsa. Samalla Predators kauppasi varmaotteisien Kevin Kleinin Rangersiin.

Mutta Del Zotton itseluottamus ei kovin suurta hyppäystä parempaan suuntaan ottanut myöskään Nashvillessä. Lopulta Predators ei jatkanut lupaavan puolustajan sopimusta kauden jälkeen, vaan Del Zottosta tuli vapaa agentti.

– Kausi ei ollut ollenkaan sellainen kuin halusin sen olevan. Oli epäonni, että menetin itseluottamukseni heti alkukaudesta. Jääkiekko on peli, jossa moni asia riippuu itseluottamuksestasi, Del Zotto sanoi Sportsnetille.

– Yritän saada itseluottamukseni takaisin kesän aikana. Tiedän minkälaisen lisän pystyn antamaan minut palkkaavalla joukkueelle. Olen tehnyt niin ennenkin. Nyt vain yritän päästä takaisin samalle tasolle.

Del Zotto teki viime kaudella Rangersin paidassa 42 otteluun 11 pistettä ja Nashvillessä 25 peliin 5 tehopistettä. Hyökkäystaidoista tunnettu Del Zotto on parhaimpana NHL-kautenaan iskenyt 77 ottelussa tehot 10+31.