Kärppiin huhuttu Juha-Pekka Haataja ei ole enää KHL-seuransa vahvuudessa, kun moskovalainen Atlant kokoontuu starttaamaan tulevaa kautta.

Atlantin tiedotteesta selviää, että seura aloittaa sesongin totutusti lääketieteellisillä testeillä. Joukkue on jaettu kolmeen osaan: keskiviikkona kokoontuu ensimmäinen pelaajaryhmä ja torstaina on vuorossa kakkosryhmä, jossa on myös yksi vierastyöläiseksi laskettava kiekkoilija eli ruotsalaishyökkääjä Andreas Engqvist.

Atlantin muut ulkomaalaisiksi luettavat pelaajat saapuvat joukkueen vahvuuteen viikon sisällä. He ovat suomalaisvahti Atte Engren, amerikkalaispuolustaja Matt Gilroy sekä tshekkipakki Ondrej Nemec ja tshekkihyökkääjä Petr Vrana.

Haataja ei ole ainakaan vielä virallisesti saanut purettua KHL-sopimustaan, sillä miehen nimi kummittelee vielä sekä Atlantin että KHL:n verkkosivujen nimiluettelossa. Periaatteessa Haatajan lähtö Atlantista on kuitenkin selvä, sillä Atlantin pelaajistossa on jo edellä mainitut ja KHL:ssä sallitut viisi ulkomaalaista.