Samuelssonin perheen isä, Ulf, toimii tällä hetkellä New York Rangersin apuvalmentajana. Rangers selvitti tiensä Stanley Cup -finaaleihin, joten Ulf voi voittaa tänä kautena NHL:n mestaruuden.

Perheen poika Philip pelaa tällä hetkellä AHL:n pudotuspeleissä itäisen konferenssin finaaleita Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin paidassa. Penguins on tällä hetkellä ottelusarjassa 3-2 häviöllä St. John’s IceCapille, mutta toivoa vielä on siitä, että Philip ja Penguins pääsisivät tavoittelemaan AHL:n mestaruutta.

Perheen toinen poika Henrik on jo mestari tältä kaudelta. Hän voitti Kanadan juniorisarjojen päätösturnauksen, Memorial Cupin, Edmonton Oil Kingsin paidassa. Henrik oli myös Memorial Cupin paras pistemies, kun hän iski viidessä ottelussa kahdeksan pistettä.

– Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, perheeseemme pitäisi tulla vielä pari mestaria tänä keväänä, Henrik sanoi azcentral.comille.

Perheellä totisesti on voittamisen kulttuuria suonissaan, sillä Ulf Samuelsson voitti jo pelaajana kaksi Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin paidassa.