Jere Karalahti on ollut viime aikoina aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Kevään aikana konkaripakki on ilmestynyt niin Instagramiin kuin Facebookiin. Tuorein aluevalloitus on blogi, joka aukesi tänään todella rajulla ja avoimella tekstillä.

Kerroimme aiemmin tänään Karalahden muistelua sairaalareissustaan, jolloin hengenlähtö oli todella lähellä.

Puolustaja sanoo tuon sairaalakeikan käytännössä pakottaneen elämäntavat uusiksi, ja tänä päivänä Helsingissä asuu kertomansa mukaan hyvin toisenlainen Karalahti.

Päätekijäksi uuteen elämään Karalahti nimittää tuoreen avovaimonsa Nanna Koiviston.

– Kattokaa mitä se on mulle tehnyt muutamassa kuukaudessa. Kattokaa mihin me ollaan päästy. Kaikki tää mitä nyt näätte jäällä ja sen ulkopuolella tänä päivänä. Oon paremmassa tikissä kuin koskaan ja kaikki läheiset näkee sen.

– Oon onnellinen ja tiedän mitä elämältä haluun. Vittu! Mun mutsiki sanoo, et ei oo nähny mua näin onnellisena ja hyvinvoivana. Osaan nyt laittaa kaiken likoon oikeiden asioiden puolesta.

– Oon aina tehny helvetisti duunii, mut kanavoinu tekemistä vääriin juttuihin ja tuhlannu energiaa vääriin asioihin. Nyt tää homma on mulle kristallin kirkasta ja mä oon noussu uusille leveleille. Niille, joille mä kuulunki!

39-vuotias Karalahti muistuttaa voittaneensa tänä vuonna puolustajien pistepörssin kotimaan Liigassa vanhempana kuin kukaan muu. Samoin hänestä tuli kaikkien aikojen vanhin MM-Leijona.

Ensi vuonna edessä on uusi haaste KHL-Jokereissa, mutta Karalahti hahmottelee myös jo aikanaan koittavaa peliuran jälkeistä aikaa.

– Mul on laaja kokemus eri seuroista, valmentajista, treeniohjelmista jne. On hyvin todennäköstä, et tuun jossain vaihees antamaan mun kokemukseni ja osaamisen suomalaiselle kiekkoilulle ja nuorille.

– Lätkä on antanut mulle niin paljon, et mul on ihan helvetisti annettavaa takasin.

Muitakin tulevaisuuden suunnitelmia on jo mielessä.

– Mul on monia hommia mietitty valmiiks, mitä tahdon urheilullisesti tavottaa. Tahdon haastaa itteni. Tahdon nousta vapaaottelukehään ja tiedä vaikka menisin Arnold Swarzneggerin viitoittamaa tietä Speedot jalassa lavalle. Urheilu on urheiluu, mut elämä on elämää. Kyl yks unelma on saada vielä Nannankaa poikia ;)

Karalahdella on aiemmasta liitostaan yksi tytär. Minskin MM-kisojen aikana paljastui, että Karalahdella on tytär myös Valko-Venäjällä. Sivustollaan Karalahti kertoo ehdottaneensa valkovenäläisnaiselle aborttia, mutta tämä ei suostunut.