Toimittajat Antti Eteläaho ja Ilari Savonen ottivat kantaa kuumiin NHL-puheenaiheisiin HuippuKiekko.com-sivuston Kiekkoministeri vs. Kiekkokynä -väittelyssä.

Yhtenä puheenaiheena oli keskiviikkona NHL-sopimuksen tehneen Ville Pokan tulevaisuus. Onko Pokalla mahdollisuuksia jopa tähtipelaajaksi NHL:ssä?

– Pokasta voi odottaa NHL-pelaajaa tulevaisuudessa, mutta miehellä on vielä paljon tehtävää tähtistatuksen pelaajaksi. NHL-sopimus on kuitenkin aina upea asia pelaajalle. Sehän se on yksi syy, miksi jääkiekkoa lapsena ylipäätään aletaan harrastamaan. NHL ja Stanley Cup ovat Ville Pokan elämässä jälleen askeleen lähempänä, Eteläaho totesi Pokan tulevaisuudesta.

– Pokka on pelaajana erittäin fiksu ja älykäs. Hän sijoittuu kentällä koko ajan mainiosti ja tuntuu siltä kuinka hänellä ei olisi koskaan mihinkään kiire. Pokan syöttämiseen ja pelin avaamiseen liittyvä taitotaso on erittäin hyvä ja hän on samalla hyvin monipuolinen. Mutta. Suurin asia mitä Pokka kaipaa on terävyys. Kaikilla osa-alueilla, Savonen puolestaan arvioi suomalaispuolustajaa.

Lue koko Kiekkoministeri vs. Kiekkokynä -artikkeli tästä!