Kun Detroit Red Wings ja Boston Bruins iskevät yhteen, on kentällä myös veljespari, mutta he ovat eri puolilla. Puolustaja Brendan Smith edustaa Detroitia ja hänen nuorempi veljensä, hyökkääjä Reilly Smith Bostonia.

Reillyn kausi Bostonin kanssa on ollut menestys. Hän siirtyi viime kesänä Bostoniin Dallasista ja harva osasi odottaa sellaista kautta kuin mitä tämä kausi on ollut. Hän teki runkosarjan 82 ottelussa 51 pistettä.

– Hän on ollut shokeraavan hyvä. Perheemme ja ihmiset, jotka olivat nähneet Reillyn pelaavan kuitenkin tiesivät, että hän on hyvä pelaaja, Detroitissa pelaava Brendan sanoi Boston Heraldille.

Brendan pelasi jo viime kaudella NHL:n pudotuspelejä Detroitin kanssa. Silloin hänelle ja Detroitille tuli seinä vastaan toisella kierroksella, kun Chicago Blackhawks tiputti Red Wingsin.

Perheen vanhemmat eivät halua veljeksien pelaavan vastakkain, mutta ensi yönä se tapahtuu pudotuspeleissä.

– Emme pidä siitä, kun he pelaavat vastakkain. Haluaisimme heidän pelaavan aina joitain muita vastaan, poikien äiti Diedre Smith sanoi HBO:n 24/7-sarjassa.

Mutta kannustusta riittää molemmille, lupaa perheen isä.

– Kun Boston ja Detorit kohtaavat, kannustamme molempia, Lester Smith kertoi.

Bostonin ja Detroitin pudotuspelisarjan avausottelu pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 2.30 Suomen aikaa alkaen.