Mestiksen kerrasta poikki pronssipelissä kohtaavat TUTO Hockey sekä Hokki. Ottelu pelataan keskiviikkona Turussa.

TUTO:n päävalmentaja Ismo Lehkonen haluaa päättää kauden positiivisesti karvaan välieräsarjatappion jälkeen. TUTO näyttää jälleen olevan pelaajille hyvä ponnahduslauta suurempiin ympyröihin.

– Viimeistä kertaa tämä ryhmä kasassa. Minun aikanani on käynyt aina niin, että noin 35% lähtee ylemmälle sarjatasolle, Lehkonen kertoi seuran kotisivuilla.

Lehkonen kiitteli miehistöänsä jo vaikka kirkkain kruunu tältä kaudelta jäikin saavuttamatta, kun Jukurit voitti välieräsarjan 4-3-voiton. Niin ikään Hokki putosi KooKoolle niukasti 3-4-voitoin.

– Moraali tuolla ryhmällä on ollut kunnossa. Urheilullisuudesta tai halusta se (finaalipaikka) ei jäänyt kiinni. Muutamassa pelissä se jäi maalin päähän ja sillä siisti. Joukkue olisi ansainnut finaalipaikan, mutta nyt se ei natsannut kohdilleen. Se mikä ei tapa, niin kasvattaa.

– Olen ollut tosi tyytyväinen joukkueen suorittamiseen ja siihen tapaan, jolla he ovat tähän projektiin heittäytyneet. Urheilullisin ryhmä, joka minulla on ollut kasassa, Lehkonen päätti