TPS:n ja Jokereiden, 1990-luvun rakkaiden vihollisten, viimeinen kohtaaminen SM-liigan runkosarjassa sai kannattajat viime viikonloppuna poikkeuksellisen tunteellisiksi.

TPS-kannattajat muistivat helsinkiläiskollegoitaan komealla lakanalla, Jokeri-fanit kajauttivat Turkuhallissa Tepsin tunnusbiisin Hunajata, ja vielä alkuviikosta Jokerien toimistossa iloittiin Turusta tulleesta palautteesta, jossa kiitettiin Turun lauantai-illan huimaa tunnelmaa.

Jokerit julkaisi ikävää tihkuvan viestin Facebook-sivullaan. Viesti on kokonaisuudessaan alla.

TPS fani lähettää Turusta Aurajoen rannalta Mahtavat Kiitokset Helsingin Jokereille Upeasta illasta ja kannustuksesta HK-Areenalla. Vaikka Turun Palloseura hävisi selvin numeroin (1-7), ei harmita yhtään, sillä hallissa oli aivan huikea tunnelma ja Jokerifanit esittivät mahtavaa kannustusta ja olivat ”Herrasmiehiä” koko pelin ajan.

Turkulaisena TPS kannattajana tulee ikävää Teitä niin Jokeri pelaajia, valmentajia kuin kannattajia. Olette ehdottomasti Suomen paras niin joukkueena kuin kannattajaryhmänä. TPS-fani toivottaa Helsingin Jokereille ja kannattajille Onnea ja Menestystä ensikaudella KHL liigaan sekä loppukaudeksi Jääkiekko liigassa. Kiitos Tomek Valtonen, Jokeri pelaajat ja mahtava jokeri kannatajajoukko, täältä Talvisesta Suomen Turusta. Kiitos!