Detroit Red Wings hävisi Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisen yön kamppailun Chicago Blackhawksille, minkä myötä joukkueiden pudotuspelisarja etenee aina seitsemänteen peliin.

4-3 Blackhawksille päättyneessä ottelussa puhetta herätti erityisesti kolmannessa erässä tullut rangaistuslaukaus, kun Red Wingsin puolustaja Carlo Colaiacovo osui mailallaan Blackhawksin hyökkääjää Michael Frolikia käsille.

Tilanne käynnistyi toisessa päässä, kun Colaiacovon laukaus osui Frolikia käsille, minkä myötä Blackhawksin tshekkiläishyökkääjä karkasi läpiajoon.

– Yritin siinä tilanteessa saada kiekon vain maalille, mutta se osui häntä käteen. Harmittava pomppu, mutta siinä tilanteessa en oikein voinut tehdä mitään muuta. Tilanne kääntyi sitten huonosti ja mielestäni osuin mailalla häntä housuille. Se oli valitettava tilanne, Colaiacovo kertasi tilannetta Detroit Free Pressille.

– Olin yllättynyt siitä, että tilanteesta vihellettiin rangaistuslaukaus, Red Wingsin pakki jatkoi.

Frolik iski kiekon rangaistuslaukauksesta sisään ja siirsi Blackhawksin lopulta tavoittamattomaan 4-2-johtoon.

Blackhawksin ja Red Wingsin pudotuspelisarjan seitsemäs ottelu pelataan Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.