Leijonissa nähdään keskiviikkona mielenkiintoinen debytantti, kun Teemu Laakso pukee ensimmäistä kertaa Leijonien A-maajoukkuepaidan ylleen.

Pelaa Venäjä-Suomi Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,45 – 4,15 – 2,24
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Täksi kaudeksi Pohjois-Amerikasta takaisin Eurooppaan palannut puolustaja kertoi SuomiKiekko-sivuston haastattelussa kutsun maajoukkueeseen olleen pienehkö shokki.

– En henkilökohtaisesti osannut odottaa kutsua varsinkaan nyt työsulun aikana. Joten kyllä tämä positiivinen yllätys oli, Laakso pohti turnauksen alla.

– Kyllä tässä ollaan innoissaan. Varsinkin kun näin joukkueen pelaajalistan, niin kyllähän sitä oikein yllättyi kutsusta. Odottavainen tunnelma ovat siis ensimmäisiä pelejä silmällä pitäen.

Taklauksia ja peruspeliä

Ensimmäistä kauttaan KHL:ssä pelaava peruspuolustaja on löytänyt itselleen mieleisen roolin uudessa seurassaan. Alkuvaikeuksien myötä peliaikaa onkin tullut monipuolisesti.

Myös maajoukkueessa debytantti odottaa monipuolista tekemistä. Pääpaino löytyy kuitenkin oman pään tekemisestä.

– Meillä on enemmän hyökkäysvoittoisempi joukkue kuin normaalisti. Yritän hoitaa puolustushommat omassa päässä ja sen jälkeen katson, jos saisi hyökkäyspäässäkin jotain aikaiseksi.

Keskiviikkona vastassa löytyvästä Venäjästä löytyy tuttu seurakaveri. Saako Vadim Shipatshev kovaluiselta suomalaispakilta hieman erikoiskohtelua ja muutaman taklauksen?

– Toivotaan, että osuisi kohdalle. On melkein ansainnut ne, Laakso naurahti haastattelun lopuksi.

Ilari Isotalo, Turku (@ilariIsotalo), Turku

Pelaa Venäjä-Suomi Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,45 – 4,15 – 2,24
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!