HIFK:ssa viime kaudella torjunut Juuso Riksman antaa viimeisiä näyttöjä KHL-seura Atlantille.

Ykkösvahdin paikka on suorastaan tyrkyllä, sillä Atlantin maalivahtiosasto kaipaa kokenutta kassaria. Riksmanilla ei ole käytännössä varteenotettavia kilpailijoita, sillä Atlantin listoilla on ainoastaan kaksi nuorehkoa ja kokematonta peluria, joiden varaan menestystä hakeva seura ei voi laskea.

Viime vuonna Atlantin maalilla torjui Venäjän maajoukkuevahti Konstantin Barulin, joka lähti kuitenkin Ak Bars Kazaniin menestyksen ja ison rahatukun perässä.

Atlantin kokematonta maalivahtikalustoa edustaa venäläinen Nikita Davydov, joka debytoi viime vuonna KHL:ssä. Davydov pelasi kuitenkin ainoastaan 16 peliä eikä torjuntaprosentti 91,7 mairittele.

Riksmanin kanssa torjuntatöistä taistelisi todennäköisesti venäläinen Stanislav Galimov, jonka vyöllä on ainoastaan 65 KHL-runkosarjapeliä. Galimov on Davydovin tavoin 24-vuotias torjuja, joka ei ole ykkösvahtitasoa. Mies on aiemmin pelannut Ak Bars Kazanissa, mutta se todellinen läpimurto on ottamatta.

Riksman pelaa tänään perjantaina Atlantin maalilla, kun joukkue kohtaa Kari Jalosen valmentaman Torpedo Nizhni Novgorodin. Tämän matsin jälkeen julkistettaneen myös Riksmanin KHL-sopimus.