Venäläisen tähtipelaajan Aleksandr Radulovin miljoonasiirto odottaa vielä julkistusta, mutta jotain konkreettista on sentään jo tapahtunut.

KHL:n viralliset verkkosivut vahvistavat, että Moskovan TsSKA on hankkinut itselleen Radulovin pelaajaoikeudet, jotka olivat aiemmin Salavat Julajev Ufalla.

Kuten uutisoimme, Sport-Expressin mukaan Radulov on siirtymässä TsSKA Moskovaan huikealla siirtosummalla. Radulovin KHL-oikeudet aiemmin omistanut Ufa pyysi lähteen mukaan miehestä huikeaa 260 miljoonan ruplan siirtokorvausta. Euroiksi muutettuna summa on noin 6,2 miljoonaa, joka on nyky-Venäjän siirtoennätys. Sport-Expressin myöhemmän tiedon mukaan siirtosumma olisi hivenen pienempi eli 255 miljoonaa ruplaa!

Moskovan TsSKA on ollut viimeisillä metreillä todennäköisin vaihtoehto, sillä sinne siirtyi äskettäin Aleksandrin isoveli Igor Radulov. Ufassa jatkamista on pidetty koko ajan epätodennäköisenä eikä Pietarin SKA ollut valmis pulittamaan ennätyssummaa – NHL-kortti on edelleen olemassa, kuten kerroimme.