Sport koki 6-1-murskatappion liigakarsinnan avauspelissä Tampereella. Tiistaina joukkue on kotihallissaan haastamassa tosissaan Tamperelaiset.

– Olemme sen verran lukeneet madonlukuja välipäivien aikana, että nyt nähdään tasaisempi peli. Avausottelu kertoi vastaansanomattomalla tavalla yksilöiden tasoeroista. Ilman pelikuria ja tinkimätöntä joukkuepelaamista Sport on vastaantulija, Sport-valmentaja Pasi Räsänen kertoo Pohjalainen.fi:ssä

Sportin ainoa mahdollisuus on toteuttaa heidän omaa pelitapaansa ja pelata omilla vahvuuksillaan.

– Meidän on pelattava tiiviimmin viisikkona ja pelitapaamme. Pelirohkeus ja kaksinkamppailupelaaminen pitää olla paremmalla tasolla. Turha puristus ja jännittäminen pois.

Räsänen manailee ensimmäisen ottelun pientä henkistä luovuttamista parin nopean maalin jälkeen. Sellaista ei saa enää tapahtua, mikäli Sport meinaa jotain sarjasta saada.

– Emme saa lannistua yksittäisistä tapahtumista. Pikkaisen oli nähtävillä lavan nostoa perjantaina 2-0-maalin jälkeen. Sellaiset piirteet pitää ehdottomasti saada pois. Meidän pitää löytää kunnon soturihenki kaikkeen tekemiseen.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!