Sveitsin kiekkoliiga NLA:n viimeinen välieriin jatkava joukkue saatiin selville myöhään tiistai-iltana, kun Fribourg löi HC Luganon jatkoerässä maalein 4-5.

HC Luganon Kimmo Rintanen vei joukkueensa ajassa 8:58 jo 2-0 johtoon, mutta vierasjoukkue Fribourg voitti toisen erän puhtaasti 0-3. Kolmannessa erässä kaksi maalia iskenyt kotijoukkue johti ottelua aina 55. minuutille asti kunnes Romain Loeffel pisti kiekon maaliin vaihdetun Michael Tobblerin selän taakse. Jatkoerässä Benny Plüss sinetöi osumallaan Fribourgin välieräpaikan.

Veteraanipakki Petteri Nummelin uurasti tuttuun tapaansa Luganon takalinjoilla. Turkulaiselle merkittiin ottelussa yksi kaksiminuuttinen sekä tehosarakkeeseen miinusmerkki.