Ilves vei liigakarsinnan ensimmäisen pelin Sportia vastaan selkein lukemin 6-1. Selkeästä voitosta huolimatta Ilves-valmennus ei täysin ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

Ottelu ratkesi heti ensimmäisen erän aikana. Erätauolle mentäessä lukemat olivat jo 5-0 Ilvekselle.

– Meidän on pystyttävä pelaamaan paremmin. Emme pelanneet missään vaiheessa kahta ensimmäistä erääkään niin kuin meidän pitäisi pelata. Olen huojentunut vasta sitten, kun meillä on neljä voittoa, päävalmentaja Seppo Hiitelä sanoi Ilveksen kotisivuilla.

Erikoistilannepelaaminen oli hyvällä tasolla, oma maali pysyi puhtaana alivoimalla ja ylivoimalla Ilves osui kolme kertaa. Ilveksen alivoimaa testattiin varsinkin ottelun kolmannessa erässä, missä joukkue joutui pelaamaan viisitoista minuuuttia vajaalla.

– Alivoimaa pelasimme todella hyvin. Pelaajat syttyivät taisteluun aina alivoimalla, Hiitelä jatkoi.

Ilveksen sankari oli kauden ailahtelevasti pelannut Masi Marjamäki, joka teki neljä maalia, kaikki vielä avauserässä.