Sport ryösti voiton Hakametsästä Ilvekseltä 2-0-voitolla torstaina. Karsintasarja on nyt tilanteessa 2-1 Ilvekselle, kun liigapaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

– Iso pettymys oli tämän illan esitys. Nyt on ison analyysin paikka huomisen aikana, mitä pitää tehdä toisin, kertoo valmennusryhmään kuuluva Pekka Kangasalusta Ilveksen kotisivuilla.

Ilves oli voittanut Sportin selkeästi edellisissä peleissä, mutta nyt nähtävästi ajateltiin, että voitto tulee joka tapauksessa.

– Ylivoimaisesti kauden huonoin peli. Viisat miehet ovat sanoneet, että jos pelaat 95 %:n teholla, se on 50 %:n suoritus. Tänään pelasimme 50 %:n tehoilla ja se oli nollasuoritus.

Paikkoja Ilvekselläkin oli, mutta aiemmasta poiketen nyt ei mennyt helppoja sisään.

– Ensimmäiset pelit olivat vähän samanlaisia. Alussa oli muutama läpiajon poikanen. Jos niistä olisi osuttu, en tiedä olisiko peli ollut toisenlainen. Olemme ehkä saaneet vähän väärän kuvan ensimmäisistä peleistä ja tänään totuus tuli vasten kasvoja.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!