KalPa jatkaa SM-liigassa kärkipaikalla voitettuaan perjantain kotiottelussaan SaiPan 3-2. Ratkaisu nähtiin vasta rankkarikisassa, jonka ainoa onnistuja oli KalPan Sakari Salminen. SaiPa sai kuitenkin pisteen, jonka avulla se kasvatti eroa sarjajumbo Ilvekseen.

Ensimmäisessä erässä SaiPa tyri urakalla ja Jukka Hentunen osui lahjamaalista alivoimalla. Toisessa erässä SaiPa yritti kovasti tasoitusta, mutta Mikko Koskinen kesti KalPan maalilla. Kolmannen erän alussa Matti Kuparinen maalasi KalPan 2-0 -johtoon, mutta heti seuraavasta tilanteesta Petri Koskinen ohjasi kavennuksen. SaiPan 2-2 -tasoituksen ampui Richard Lintner ylivoimalla nollakulmasta.

Kolme IS-tähteä sai Salminen, kaksi tähteä Lintner ja yhden tähden Mikko Koskinen.

KalPa – SaiPa 3-2 rl (1-0,0-0,1-2,0-0,1-0)

10.10 1-0 Jukka Hentunen av
44.08 2-0 Matti Kuparinen (Mikko Kukkonen, Sakari Salminen)
44.53 2-1 Petri Koskinen (Juha Kiilholma, Mikko Pukka)
51.05 2-2 Richard Lintner (Ville Koho, Juuso Kaijomaa) yv
voittomaalikisa: 3-2 Sakari Salminen

KalPa: Mikko Koskinen 9+15+7+4=35
SaiPa: Richard Ullberg 4+10+9+1=23