Jyväskylässä perjantaina pelatussa SM-liigaottelussa tahkottiin maaleitta 65 minuuttia. Molemmat hakivat varsinkin kolmannessa erässä sitkeästi maalipaikkaa, mutta maalivahdit Riku Helenius ja Frans Tuohimaa olivat ohittamattomia. Ratkaisu venyi 0-0 lukemissa rankkarikisaan.

JYP:n 1-0 -voiton ratkaisi rankkarikisassa Antti Jaatinen. Jokereiden Janne Lahti kadotti rankkariyrityksessään kiekon käsittämättömästi keskialueella ja rankkarikisa päättyi Jarkko Ruudun epäonnistumiseen.

Yleisö buuasi Hippoksella hurjasti Ruudun suorituksen aikana ja repesi riemuun, kun SM-liigan kohumagneetti epäonnistui suorituksessaan. Kaiken kaikkiaan JYP ja Jokerit tarjosivat pikkujouluyleisölle todellista marraskuu-kiekkoa, josta taito ja komeat yksilösuoritukset olivat kaukana.

JYP – Jokerit 1-0 rl

Voittomaalikisa: 1-0 Antti Jaatinen