Lappeenrannassa nähtiin lauantaina uskomaton ottelu, jossa SaiPa tyri neljän maalin johtonsa. Ilves voitti jatkoajalla lopulta 6-5. Mark Lee ampui voittomaalin vain 14 jatkoaikasekunnin jälkeen.

Ilveksen maalilla aloittanut Miika Wiikman oli imuri ja hänet otettiin maaliltaan pois ensimmäisen erän ja neljän takaiskumaalin jälkeen. Wiikman torjui vain neljä kertaa. Ilves nousi toisessa erässä 3-4 -tilanteeseen, mutta otti sitten pari jäähyä ja Brian Salcido maalasi SaiPan 5-3 -johtoon ylivoimalla. Martti Järventie ja Joonas Rask laukoivat Ilveksen päätöserässä kuitenkin tasoihin.

Kaksi maalia tehnyt ottelun ratkaisija Lee sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai SaiPalle kahdesti osunut Petri Koskinen ja yhden tähden Järventie, jonka saldo oli 1+2.

SaiPa – Ilves 5-6 ja (4-0,1-3,0-2,0-1)

1.24 1-0 Petri Koskinen (Tomi Leivo, Simon Backman)
4.19 2-0 Petri Koskinen (Kalle Kaijomaa, Tomi Leivo)
10.34 3-0 Jesse Mankinen (Brian Salcido, Jesse Saarinen) yv
14.49 4-0 Pauli Levokari (Jesse Saarinen, Jarno Koskiranta)
20.35 4-1 Masi Marjamäki
23.19 4-2 Jyrki Jokipakka (Henri Tuominen, Tommi Välimaa)
25.14 4-3 Mark Lee (Martti Järventie, Toni Rajala) yv