HIFK näyttää päässeen eroon surkeimmasta vaiheestaan. Perjantaina joukkue otti alkukauden onnistujasta Pelicansista Helsingissä 3-1 voiton. Granlundin veljeksistä molemmat onnistuivat maalinteossa.

HIFK hallitsi ensimmäistä erää, mutta Pelicansin maalivahti Antti Rautiola piti maalinsa puhtaana. Toisessa erässä Pelicans teki kaksi virhettä, joista HIFK rankaisi armotta. Ensin osui Markus Granlund Mikael-veljensä syötöstä ja toisen maalin teki Kimmo Kuhta, jolle paikan rakensi Ville Peltonen.

Kolmannessa erässä HIFK:lta vietiin selvä maali, kun Siim Liivik ei hidastusten perusteella ohjannut kiekkoa verkkoon hanskallaan. Mikael Granlund onnistui kuitenkin hetkeä myöhemmin tekemään maalin, joka hyväksyttiin. Daniel Fernholm antoi roikkukiekon, johon Granlund sai mailansa väliin.

Matias Loppi teki Pelicansille ylivoimalla vielä kavennusmaalin, mutta enempää Pelicans ei saanut aikaiseksi. Pelicansin Justin Hodgman soitti päätöserässä tuomarille törkeästi suutaan ja sai suihkukomennuksen.

HIFK:n maalivahti Mika Norja sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Markus Granlund ja yhden tähden Mikael Granlund.

HIFK – Pelicans 3-1 (0-0,2-0,1-1)

20.50 1-0 Markus Granlund (Mikael Granlund)
27.21 2-0 Kimmo Kuhta (Ville Peltonen)
53.49 3-0 Mikael Granlund (Daniel Fernholm, Janne Pesonen) yv
56.28 3-1 Matias Loppi (Arttu Luttinen, Ryan Lasch) yv

HIFK: Mika Norja 5+5+18=28
Pelicans: Antti Rautiola 14+10+10=34