Porin Ässät jatkaa SM-liigan sarjataulukossa toisena tyrmättyään Porissa Ilveksen 5-2. Ottelun ratkaisija oli Ilveksen Masi Marjamäki, joka kolmannessa erässä otti typerän suihkukomennuksen. Sen aikana Ässät teki kolme maalia tilanteen oltua ennen jäähyä 2-2.

Radek Smolenak maalasi Ässät ensimmäisessä erässä 1-0 -johtoon ja patapaitojen tehotykki Tomas Zaborsky teki toisen erän alussa toisen maalin Ilveksen hölmöillessä. Joonas Raskin kavennusmaali sai Ilveksen taistelemaan ja kolmannen erän alussa Marjamäki tasoitti rankkarista 2-2:een.

Sen jälkeen Marjamäellä kuitenkin pimeni. Zaborsky ohjasi ensin 3-2 -maalin ja sen jälkeen Kristian Kudrocin lämäristä Ässät siirtyi 4-2 -johtoon. Puolisen minuuttia myöhemmin kiekko ohjautui sisään onnekkaasti Joel Armiasta ja se sinetöi Ässien 5-2 -voiton.

Kolme IS-tähteä sai Stephen Dixon, kaksi tähteä Zaborsky ja yhden tähden Kudroc.

Ässät – Ilves 5-2 (1-0,1-1,3-1)

7.36 1-0 Radek Smolenak (Stephen Dixon)
24.10 2-0 Tomas Zaborsky
28.52 2-1 Joonas Rask (Michael Keränen, Masi Marjamäki)
41.01 2-2 Masi Marjamäki rl
43.35 3-2 Tomas Zaborsky (Stephen Dixon, Ville Uusitalo) yv
46.49 4-2 Kristian Kudroc yv
47.16 5-2 Joel Armia (Aki Uusikartano, Tuomas Santavuori) yv