Risto Dufvan valmentama Tappara pelasi lauantain kotiottelussaan vahvan ensimmäisen erän ja onnistui voittamaan Bluesin 3-1. Blues oli ottelussa tehoton ja Tapparan maalivahti Jani Nieminen piti huolen, että hänen joukkueensa voitti.

Ensimmäiseen erään Tappara tuli ryminällä, eikä aiempien pelien anemiasta ollut tietoakaan. Dufvan suojatit takoivat 15 minuutissa kolme maalia. Miikka Männikkö lämäsi ylivoimalla avausmaalin ja sen jälkeen Kalle Kaijomaa osui kahdesti. Blues vaihtoi norjalaismaalivahtinsa Lars Voldenin pois, eikä tilalle tullut Petri Koivisto antautunut.

Ville Lajunen kavensi avauserän viimeisellä minuutilla 3-1:een. Sen jälkeen Nieminen ei kuitenkaan antautunut ja pisteet jäivät Tampereelle.

Tappara – Blues 3-1 (3-1,0-0,0-0)

3.31 1-0 Miikka Männikkö (Jukka Peltola, Joey Tenute) yv
7.55 2-0 Kalle Kaijomaa (Alexander Barkov)
14.56 3-0 Kalle Kaijomaa (Tuukka Mäntylä) yv
19.45 3-1 Ville Lajunen (Camilo Miettinen) yv