Ilves nappasi pussiinsa kaksi pistettä tiistain SM-liigakierroksella, kun tamperelaiset nujersivat vieraskaukalossa Bluesin 3-2 voittomaalikilpailun päätteeksi. Ilveksen sankari oli puolustaja Ville Koistinen, joka teki tamperelaisten avausosuman sekä ratkaisumaalin rankkarikisassa.

Blues karkasi avauserässä 2-0-johtoon Kristian Kuuselan ja Mikael Kurjen maaleilla. Toisen 20-minuuttisen joukkueet väänsivät maalittomasti, mutta päätöserässä Ilves otti komennon.

Koistinen aloitti Ilveksen kirin tykitettyään vieraiden kavennuksen siniviivalta ylivoimalla. Erän puolivälissä Ryan Glenn puolestaan tehtaili 2-2-tasoituksen Mark Leen loistavasta passista.

Koistinen otti sankarin viitan rankkarikilpailussa viimeisteltyään Ilveksen voittomaalin.

Blues – Ilves 2-3 vl (2-0, 0-0, 0-2, 0-0)

6.37 1-0 Kristian Kuusela (Teemu Ramstedt, Ville Varakas)
17.35 2-0 Mikael Kurki (Kristian Kuusela, Teemu Ramstedt)
44.43 2-1 Ville Koistinen (Jesse Niinimäki, Ryan Glenn) yv
49.50 2-2 Ryan Glenn (Mark Lee, Michael Keränen)
65.00 2-3 Ville Koistinen vl-maali