Espoossa perjantain Blues-Ässät -otteluun oli vaivautunut paikan päälle vain 2840 katsojaa, eikä vähälukuiselle yleisölle tarjoiltu jääkiekkoilullisia hienouksia. Bluesin peli oli muutenkin aneemisen tehotonta ja Ässät voitti täysin ansaitusti. Peli päättyi patapaitojen 3-1 -voittoon.

Ässät siirtyi johtoon jo toisella minuutilla Tomas Zaborskyn maalilla. Toisessa erässä Bluesin Jere Sallinen sikaili itsensä suihkuun ja tästä seuranneen nyrkkitappelun myötä suihkussa saivat virkistäytyä myös Bluesin Ville Varakas ja Jani Honkanen. Erän lopulla Toni Kähkönen tasoitti 1-1:een.

Ottelun ratkaisumaalin teki kolmannen erän lopulla Patrick Yetman. Radek Smolenak epäonnistui rankkarissa, mutta korjasi erheensä viimeisellä minuutilla osumalla tyhjiin.

Blues – Ässät 1-3 (0-1,1-0,0-2)

1.21 0-1 Tomas Zaborsky (Radek Smolenak, Kristian Kudroc)
35.15 1-1 Toni Kähkönen (Petri Lammassaari, Ville Lajunen)
54.20 1-2 Patrick Yetman (Joel Armia, Ville Uusitalo)
59.47 1-3 Radek Smolenak (Stephen Dixon) tm

Blues: Petri Koivisto 8+14+12=34
Ässät: Antti Raanta 11+6+6=23